Κτηνίατρος θα βάφτιζε «υγιή» βοοειδή... με μελιταίο πυρετό!

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία της σε ανακριτή, η κτηνίατρος, που μαζί με δύο συναδέλφους της, συνελήφθησαν,

κατηγορούμενοι ότι απαιτούσαν "φακελάκι" 30.000 ευρώ από αγελαδοτρόφο, για να εκδώσουν άδεια σφαγής σε βοοειδή που είχαν νοσήσει από μελιταίοπυρετό!

Όπως και οι δυο συγκατηγορούμενοί της -που κλήθηκαν να δώσουν χθες εξηγήσεις στον ανακριτή- η προϊσταμένη του Κτηνιατρικού Κέντρου, απολογούμενη, φέρεται να έκανε λόγο για "σκευωρία" από τον κτηνοτρόφο.

Εισαγγελέας και ανακριτής, με σύμφωνη γνώμη, την άφησαν τελικά ελεύθερη με τους όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
Οι ίδιοι όροι επιβλήθηκαν και στους δύο συγκατηγορουμένους της, έναν προϊστάμενο του τμήματος Υγείας Ζώων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κι έναν υπάλληλο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

 
Από : newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!