50.000 Τούρκοι σε ελληνικά νησιά

Πλώρη για ελληνικά νησιά βάζουν Τούρκοι τουρίστες: Ήδη άρχισαν να μεταβαίνουν στα ελληνικά νησιά και μόνο με τις κρουαζιέρες αναμένεται να τα επισκεφτούν 50.000 Τούρκοι

. Οι Τούρκοι τουρίστες αξιοποιούν τις ''θετικές'' για αυτούς αλλαγές στη χώρα μας λόγω της κρίσης κυρίως με την κατακόρυφη πτώση των τιμών σε διαμονή, φαγητό και ποτό, και αφετέρου με την κατάργηση της υποχρέωσης θεώρησης (visa) για τους κατόχους πράσινων διαβατηρίων που προώθησε η Ελλάδα για να αυξήσει τον τουρισμό της!

Παράλληλα η Τουρκία, γίνεται με αυτό τον τρόπο η χώρα με την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά στις διακοπές κρουαζιέρας. καθώς οι Τουρκοι αναζητούν νέες εμπειρίες στους ελληνικούς νησιωτικούς παραδείσους που βρίσκονται δίπλα τους!

O τύπος αναφέρει πως έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα κατά τα οποία οι Τούρκοι τουρίστες έρχονται σωρηδόν προς τα ελληνικά νησιά. Για τις μονοήμερες επισκέψεις επιλέγονται η Κως, η Χίος και η Λέσβος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής τακτικών δρομολογίων με πλοία της Τουρκία κ. Αχμέτ Σουμπάι, τόνισε πως παλαιότερα περνώντας στα ελληνικά νησιά δεν άκουγε κανείς ούτε μία τουρκική λέξη, αλλά τώρα τους τουρίστες υποδέχονται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων λέγοντας στην τουρκική γλώσσα «καλωσόρισες γείτονα», καθώς επίσης και με μενού στην τουρκική γλώσσα.Μάλιστα η Haberturk σημειώνει στο δημοσίευμά της ότι λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα έγιναν σοβαρές μειώσεις στις τιμές και ότι γίνονται εκπτώσεις από 30-50% στα ξενοδοχεία, στα εστιατόρια και στις μαρίνες.
Ακόμα η Vatan αναφέρει πως ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Σμύρνης, κ. Ντεμίρτας, είπε ότι το πλοίο «Costa Meditarranea» άρχισε να παίρνει τακτικά επιβάτες από τη Σμύρνη για τα δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά και ότι την 1η Ιουλίου πήρε 119 άτομα και ξεκίνησε για τα ελληνικά νησιά.
Επιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
OnalertΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!