Εκτός παιδικών σταθμών κινδυνεύουν να μείνουν 60.000 παιδιά

Εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών αναμένεται να μείνουν περίπου 60.000 παιδιά καθώς το πρόγραμμα που επιδοτείται από το ΕΣΠΑ, αναμένεται να καλύψει 60.000 θέσεις

ενώ οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί αγγίζουν τις 120.000.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», φέτος, παρά το γεγονός ότι το οικογενειακό εισόδημα έχει μειωθεί, προβλέπονται αυστηρότερα οικονομικά κριτήρια σε σχέση με πέρυσι καθώς δυνατότητα υποβολής έχουν όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ έναντι 40.000 που ήταν πέρυσι. Για μητέρες με 4 παιδιά το πλαφόν ανεβαίνει στις 35.000 ευρώ ενώ για μητέρες με 5 παιδιά το όριο φτάνει τις 40.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δήλωσεις θα γίνουν με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του 2011, κάτι που αναμένεται να αφήσει ακάλυπτες πολλές οικογένειες που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται μέσα στο 2012.

 
Πληροφορίες από : newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!