Τσιτσιδώθηκαν τουρίστες στην Αρχαία Ολυμπία!

Τη δόξα και τη χάρη των... αρχαίων αγαλμάτων ζήλεψαν θερμόαιμοι όσο και μεθυσμένοι αλλοδαποί τουρίστες, οι οποίοι έκαναν... τσίτσιδοι την εμφάνισή τους σε σημεία της Αρχαίας Ολυμπίας,

με τελικό προορισμό τους αρχαιολογικούς χώρους, στους οποίους προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν!

Όπως διαβάζουμε στο iliaoikonomia, έκπληκτοι όσοι περνούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες στα τέλη της περασμένης εβδομάδας,
αντίκριζαν την ομάδα αλλοδαπών να είναι τύφλα στο μεθύσι και να προχωρά με "αδαμιαία περιβολή" προς τους αρχαιολογικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ολόγυμνοι τουρίστες πλησιάζοντας προς τους χώρους, έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες που βρίσκονταν εκεί, στους οποίους μάλιστα άρχισαν να κάνουν επιπλέον άσεμνες πράξεις, επιδεικνύοντας τα... γεννητικά τους όργανα!

Οι τουρίστες, προσπάθησαν να μπουν μέσα στους αρχαιολογικούς χώρους από την κεντρική είσοδο, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν, λόγω των φυλάκων.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ανά τακτά διαστήματα παρουσιάζονται μεθυσμένοι τουρίστες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα.. ζωηροί.
Το συγκεκριμένο συμβάν όμως ήταν πρωτοφανές...

 
Από : newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!