ΔΝΤ: Και οι τρεις εταίροι συμφώνησαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Τα νέα για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ έχουν φθάσει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείου καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες

τα στελέχη του εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τις πρόσφατες εξελίξεις.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το NEWSBOMB, το ΔΝΤ δεν εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εξαιτίας της ΕΡΤ. Και αυτό όχι μόνο γιατί δεν το επιθυμούν οι Ευρωπαίοι αλλά πρωτίστως γιατί τα ίδια τα στελέχη του ΔΝΤ δεν πιστεύουν ότι υπάρχει πραγματικά ρήγμα στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης για την υπόθεση αυτή.

Ανώτατο στέλεχος του ΔΝΤ που βρίσκεται πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις του Πολ Τόμσεν με τις ελληνικές αρχές, ερωτηθείς για το κλείσιμο της ΕΡΤ, σημείωνε ότι «αυτή ήταν μία απόφαση με την οποία είχαν προσυμφωνήσει και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι». Κύκλοι του ΔΝΤ σχολίαζαν ότι στις κατ' ιδίαν διαβουλεύσεις τόσο οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΔΗΜΑΡ τους είχαν δώσει την διαβεβαίωση ότι «θα στηρίξουν μέχρι τέλους την απόφαση να μπει λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση».

Μάλιστα συνεργάτης του Πολ Τόμσεν έλεγε χθες σε οικονομικούς κύκλους στην Ουάσινγκτον ότι «αυτή η κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει παρά τις διαφωνίες που έχουν τα δύο μικρότερα κόμματα για τα μάτια του κόσμου». Προσέθετε μάλιστα ότι «το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν κάτι που είχε υποστηριχθεί τόσο από την προηγούμενη όσο και από την σημερινή κυβέρνηση ως κάτι που θεωρούνταν δεδομένο ότι θα συμβεί».

Εμείς απλά ρωτάμε: προς τι οι θεατρινισμοί κύριοι Βενιζέλο και Κουβέλη;

 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!