Έπαιξε τα κλεμμένα στο στοίχημα

Συναγερμός σήμανε  στο υποκατάστημα τουΑγρινίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά την ανακάλυψη μεγάλου ελλείμματος, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τις 500 χιλιάδες ευρώ.


Όπως γράφει το agriniopress.gr η διοίκηση του Ιδρύματος, δεν άργησε να φτάσει σε μια 40χρονη υπάλληλο που φέρεται να έχει κάνει υπεξαίρεση του μεγάλου αυτού ποσού.

Αμέσως υποβλήθηκε μήνυση στον Εισαγγελέα Εσωτερικών Υποθέσεων και κλιμάκιο της υπηρεσίας έφτασε στο Αγρίνιο και συνέλαβε την υπάλληλο, που πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε πως έπαιξε τα χρήματα που υπεξαίρεσε στο στοίχημα!

Μέσα σε λίγες ώρες η Διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κοινοποίησε την απόλυση της υπαλλήλου, ενώ τονίζεται πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τις καταθέσεις του τοπικού υποκαταστήματος και κανένας λόγος ανησυχίας στους πελάτες.

Η 40χρονη με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία αναμένεται να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα.
 
Πληροφορίες : newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!