Σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ μεταφέρεται η 15χρονη Μυρτώ

Σε εξειδικευμένο κέντρο των ΗΠΑ θα μεταφερθεί η 15χρονη Μυρτώ, η οποία κακοποιήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι, στην Πάρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».


Όπως έγινε γνωστό, με εντολή του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, ενέκρινε τη δαπάνη για τη νοσηλεία της 15χρονης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε συγκεκριμένα πως αυτή τη στιγμή διευθετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αεροδιακομιδή της.

Το τραγικό περιστατικό της άγριας κακοποίησης του κοριτσιού, που έκανε διακοπές με τη μητέρα του στο νησί πέρυσι το καλοκαίρι, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί 19χρονος Πακιστανός, που έχει ταυτοποιηθεί εργαστηριακά ως ο δράστης της κακοποίησης, ενώ επίσης έχει ομολογήσει.
 
naftemporiki.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!