Υπάλληλοι «αυτοβαπτίζονταν» διευθυντές και έδιναν άδειες!

Πόρισμα-καταπέλτης για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό Δημόσιο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ανάμεσα στα διάφορα περιστατικά δημοσιοϋπαλληλικής τρέλας ξεχωρίζει περιστατικό με υπαλλήλους που «αυτοχρίσθηκαν» διευθυντές και έδιναν και άδειες, μοιράζοντας αφειδώς «αδειόχαρτα»!

Την Τρίτη του Πάσχα όμως ο αιφνιδιαστικός έλεγχος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σε υπαλλήλους του έβαλε τέρμα στο καθεστώς ατιμωρησίας.

Ο έλεγχος αποκάλυψε και υπαλλήλους που ήταν... «φαντάσματα», αφού εμφανίζονταν σπάνια ή και ποτέ στο υπουργείο τους, καθώς άλλοι είχαν χτυπήσει στη θέση τους κάρτα.

Η ΕΔΕ ήδη έχει ξεκινήσει, οι προβλεπόμενες ποινές αναμένονται και δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και την ποινή της παύσης.

Όσον αφορά το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι διαδικασίες απομάκρυνσης των επίορκων έχουν ξεκινήσει, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα την υπόθεση φρενάρουν τα «γαλάζια», «πράσινα», και όλα τα άλλα, παιδιά.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Άραγε υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον τόπο;

newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!