Η εξουσία στους πολίτες, ξανά!

Από το Γραφείο ΤύπουΤην επαναφορά της εξουσίας στους πολίτες πρόταξε – μεταξύ άλλων – το... πρωτοποριακό συνέδριο της «Δημιουργίας, ξανά!» που ολοκληρώθηκε τη Κυριακή.


Συζητήθηκαν οι μέθοδοι με τις οποίες ο πολίτης θα ελέγχει τους πολιτικούς και την αποτελεσματικότητα της νομοθεσίας. Αναλύθηκε η αναγκαιότητα δημοψηφισμάτων για εθνικού – στρατηγικού χαρακτήρα αποφάσεις και μείζονος σημασίας περιφερειακές επιλογές.

Αν οι πολιτικοί ήξεραν ότι ελέγχονται διαρκώς από τους πολίτες, θα υποχρεώνονταν να καταστρώνουν και να παρουσιάζουν στον λαό ολοκληρωμένα και πειστικά σχέδια ανασύνταξης της χώρας αντί κοντόφθαλμων μέτρων πρόσκαιρης απόδοσης.

Σήμερα, η τεχνολογία που αναπτύχθηκε από Έλληνες ερευνητές του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας επιτρέπει την εφαρμογή της άμεσης δημοκρατίας, με ελάχιστο κόστος, κυρίως μέσω του διαδικτύου. Η πλατφόρμα «ΖΕΥΣ» αξιοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες της «Δημιουργίας, ξανά!», όπως νωρίτερα και στις εκλογές διοικήσεων των Πανεπιστημίων. Γιατί να μη χρησιμοποιείται και για τα κεντρικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες ενός Δήμου, μιας περιφέρειας ή όλης της χώρας;

Η «Δημιουργία, ξανά!» συνεχίζει να προτείνει καινοτόμες και ριζοσπαστικές λύσεις για την ανασύνταξη της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!