Ναυπηγεία Ελευσίνας : Λύση για την επαναλειτουργία τους.

Την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας επιτρέπει τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση, και ψηφίστηκε και από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δίνοντας λύση στο πρόβλημα των 700 περίπου εργαζομένων.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει το megatv.com, στη βάση των όσων προβλέπει η τροπολογία, με την επανέναρξη της λειτουργίας των Ναυπηγείων θα ολοκληρωθεί η κατασκευή 3 πυραυλακατων του Πολεμικού Ναυτικού.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν το απόγευμα συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, οι οποίοι ανακουφισμένοι δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε τα Ναυπηγεία να γίνουν η ατμομηχανή της ανάπτυξης της χώρας και διατύπωσαν τις ευχαριστίες τους.

"Ένα ευχαριστώ από καρδιάς από 1.000 οικογένειες, από χειμαζόμενους εργαζόμενους του Ναυπηγείου Ελευσίνας, για την πρωτοβουλία και τις παρεμβάσεις του πρωθυπουργού και του κ. Μπαλτάκου, με τις οποίες λύνουν τον γόρδιο δεσμό των Ναυπηγείων Ελευσίνας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Θανάσης Νανούσης.

Μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι ανάλογη πρωτοβουλία θα υπάρξει το επόμενο διάστημα και για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, προκειμένου κι εκείνα να επαναλειτουργήσουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!