ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ : ΝΕΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝΕΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ!Η οικονομική κρίση και το μνημόνιο, δεν μπορεί να αποτελούν

μόνιμη δικαιολογία για την έλλειψη επαρκών και ικανών πολιτικών, που να προστατεύουν τα άτομα με αναπηρία από την ανεργία, τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θεωρεί απαράδεκτο και ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της με αυτήν της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, για την έλλειψη μέτρων προστασίας για τους επιτυχόντες της προκήρυξης του ν. 2643/98 του έτους 2008, που διορίζονται σε θέσεις των ΟΤΑ Α΄ και Β' Βαθμού, κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ.

Για αυτούς τους επιτυχόντες ίσχυσε αδίκως το μέτρο του παγώματος του διορισμού τους έως το έτος 2016, παρότι οι προσλήψεις του ν. 2643/98 είναι υποχρεωτικές και τα άτομα αυτά προστατεύονται ρητά από τις διατάξεις του νόμου αυτού.

Άλλωστε όπως είναι γνωστό οι θέσεις του νόμου αντιστοιχούν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ προ του έτους 2008, και ορισμένες από αυτές τις θέσεις προέρχονται ακόμα και από προκηρύξεις του έτους 2004!

Πέντε χρόνια μετά την κατάθεση αιτήσεων για την προκήρυξη του έτους 2008, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καμία νέα καθυστέρηση σε αυτό το θέμα.

Ζητάμε να δοθεί άμεσα λύση για να διοριστούν οι 74 προστατευόμενοι του ν. 2643/98.

Τα μνημόνια «πέφτουν από μόνα τους έξω» δεν θα επηρεαστούν από τον διορισμό 74 ΑμΕΑ.

Αθήνα 16.3.2013

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!