Ξανά χαμηλή πτήση τούρκικων μαχητικών πάνω από τους Φούρνους.

Τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος. Το πρωί της Τρίτης δύο F-4 και δύο F-16 εισέβαλαν στο FIR Αθηνών στις 10:53 από την περιοχή μεταξύ της Σάμου και της Χίου.
 
Ο σχηματισμός των τεσσάρων τουρκικών μαχητικών βγήκε από το FIR Αθηνών στις 11:11, έπειτα από δεκαοκτώ ολόκληρα λεπτά παραμονής στον εθνικό εναέριο χώρο και την περιοχή πληροφοριών πτήσεων (FIR) Αθηνών.
 
Ηταν η πρώτη πτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από ελληνικό νησί μέσα στο 2013 και η πρώτη υπέρπτηση ελληνικού εδάφους από το Νοέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ «το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!