Έλεγχος σε βάθος σε όλους του αιρετούς για παράνομο πλουτισμό και μαύρο χρήμα

'Ερευνες στους Δήμους Καστελορίζου, Ρόδου, Σύμης, Λειψών, Πάτμου, Χάλκης και Καλύμνου
 
Προσωπικό στοίχημα φαίνεται ότι αποτελεί για τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, τραπεζικών και άλλων, των πρώην δημάρχων, νομαρχών, περιφερειαρχών κ.λ.π., καθώς και διευθυντικών στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Το Παρόν».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, αρμόδιοι υπάλληλοι θα κάνουν φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα τους, θα ελέγξουν, όπου χρειαστεί, πόθεν έσχες και τραπεζικούς λογαριασμούς, προκειμένου να εντοπίσουν έκνομες δραστηριότητες και -το κυριότερο- υποθέσεις που συνιστούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στον μακρύ κατάλογο περιλαμβάνονται ακόμη αντιδήμαρχοι, Διευθυντές οικονομικών υπηρεσιών δήμων και πρώην νομαρχιών, όπως επίσης διευθυντές νυν και πρώην πολεοδομιών, Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, Υγείας και Συγκοινωνιών.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ, ότι ήδη έχει δοθεί εντολή για διαχειριστικούς ελέγχους σε βάθος δεκαετίας στους Δήμους Πεταλούδων, Αφάντου και Αρχαγγέλου, ενώ το Ελεγκτικό Συνέδριο από την πλευρά του προχωρεί σε δικές του έρευνες στους Δήμους Καστελορίζου, Ρόδου, Σύμης, Λειψών, Πάτμου, Χάλκης και Καλύμνου.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικος, ύστερα από καταγγελίες, έχει διατάξει διαχειριστικό έλεγχο στην πρώην ΤΕΔΚ για τα τελευταία 20 χρόνια.

Rodosalarm

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!