Έρχονται άμεσα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία των νησιών

Πέρα από τις 1.500 προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής, τις επόμενες εβδομάδες έρχονται και οι σχετικές προκηρύξεις θέσεων για προσλήψεις γιατρών στα νησιά.


«Μέσα στις επόμενες βδομάδες θα καλυφθούν τα κενά ιατρικού προσωπικού με προτεραιότητα τη νησιωτική Ελλάδα. Η Υγειονομική θωράκιση στο Αιγαίο με προσλήψεις τακτικού προσωπικού είναι πολιτική απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υγείας», διαβεβαίωσε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην πρωινή του συνέντευξη στη ΝΕΤ.

Μάλιστα γνωστοποίησε ότι έχουν ήδη καταγραφεί από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια τα κενά στο Αιγαίο, ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει προκήρυξη για οκτακόσιους (800) επικουρικούς νοσηλευτές. «Σε περίπτωση μη ύπαρξης ενδιαφέροντος για μια θέση, θα επαναπροκηρύσσεται», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, θέτοντας ως επόμενο βήμα να μην κλείσουν αλλά να ανοίξουν κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

ΠΗΓΗ: www.rodosalarm.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!