Αιφνιδιαστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής

Άλλο ένα εργοστάσιο κολοσσός βάζει λουκέτο με αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρίας, η οποία δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει τη λειτουργία του λόγω κρίσης.


Από το πρωί εργαζόμενοι στην εταιρία λαμβάνουν επιστολές με τις οποίες τους ανακοινώνεται το άμεσο κλείσιμο του εργοστασίου, γεγονός που αφήνει στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες της Εύβοιας, η οποία έτσι και αλλιώς μαστίζεται από τεράστια ανεργία.

Το εργοστάσιο των Τσιμέντων Χαλκίδας - σύμβολο της εποχής τσιμεντοποίησης της χώρας - ανήκει στην ΑΓΕΤ Ηρακλής, μέλος του ομίλου Lafarge. H ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης μάλιστα, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ιταλική Caltsestruzzi, αποτέλεσε μείζον ζήτημα της εποχής, με τον πρώην πρωθυπουργό να φτάνει το 1994 μέχρι τα πρόθυρα ειδικού δικαστηρίου, έπειτα από τις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ περί σκανδάλου αλλά και τη διάθεση για εκδίκηση για την προηγούμενη παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!