Φυλακές Τρικάλων: 11 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν

Έντεκα κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν τελικά χθες από τις φυλακές Τρικάλων,  σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Οι κρατούμενοι που απέδρασαν ήταν καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές.


Πριν από λίγο καιρό από τις ίδιες φυλακές είχε επιχειρήσει να αποδράσει με ελικόπτερο ο Παναγιώτης Βλαστός.

Από τις 20:30 άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί.

Όπως αναφέρουν τα trikalanews.gr, τραυματίστηκαν 2 φρουροί: πρόκειται για τον 37χρονο Μιχάλη Δημητρίου και τον 40χρονο Κώστα Καρρά. Ο δεύτερος μάλιστα είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ο σοβαρότερα τραυματισμένος φρουρός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, την ώρα που οι εσωτερικοί φρουροί κάνουν έκκληση για αίμα για τους τραυματίες.

Το χρονικό της απόπειρας απόδρασης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέκα κρατούμενοι από την τρίτη πτέρυγα των φυλακών έκοψαν τα κάγκελα, ανέβηκαν στην ταράτσα και άρχισαν να πυροβολούν την εξωτερική φρουρά.

Ο Παναγιώτης Βλαστός είναι έγκλειστος στην Α' πτέρυγα των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρισκόταν ανάμεσά τους.

Ταυτόχρονα, έξω από τις φυλακές άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από ένα ή δύο αυτοκίνητα, προφανώς από συνεργούς κρατουμένων που επιχειρούσαν να αποδράσουν.

Δυνάμεις των ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων

Εντωμεταξύ ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν εισέλθει, σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί στις φυλακές Τρικάλων, προκειμένου να ελεχθούν τυχόν κρατουμένοι με όπλα που βρίσκονται έξω από τα κελιά τους και να εντοπιστεί ο οπλισμός που πιθανόν είναι

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!