Παραδόθηκε ο Αλκέτ Ριζάι

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία πέντε σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές του Μαλανδρίνου, καθώς ο ισοβίτης Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ρεζάι εγκατέλειψε την προσπάθεια να διαφύγει

και παραδόθηκε στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τις 20.30 την Κυριακή, βάζοντας τέλος σε ένα 24ωρο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Εντάξει, αρκετά ως εδώ, δεν μπορώ να πάω παρακάτω, πάρτε τους ανθρώπους, ας σταματήσουμε εδώ». «Αυτή τη φορά δεν έπιασε. Ίσως πιάσει την άλλη...» είπε ο βαρυποινίτης Ριζάι στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι πέντε όμηροι απελευθερώθηκαν  και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ κατά πληροφορίες, ο Ριζάι δεν είχε στην κατοχή του εκρηκτικά και απλώς μπλόφαρε κρατώντας ενα ραδιοφωνάκι τυλιγμένο σε ταινία και από το οποίο προεξήχαν καλώδια.

«Ηταν μπλόφα όπως αποδείχθηκε. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν μπορούσαμε να το διακινδυνεύσουμε» υπογράμμισε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Στερεάς Ελλάδας υποστράτηγος κ. Απόστολος Κασκάνης που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν εκεί και συντόνιζε τις ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Κασκάνης σημείωσε με έμφαση πως «ο Ριζάι αναγκάστηκε να παραδοθεί αφού κατάλαβε πως σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο επίλογος του θρίλερ που κράτησε με κομμένη την ανάσα  την κοινή γνώμη, καθώς θύμισε την ανάλογη υπόθεση της οδού Νιόβης με πρωταγωνιστή τότε τον Ρουμάνο κακοποιό Σορίν Ματέι, γράφτηκε όταν εκδηλώθηκε αιφνιδιαστικά επιχείρηση από 15 άνδρες της ΕΚΑΜ.

Ο Ριζάι βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από τους αστυνομικούς και μην μπορώντας να αντιδράσει, αναγκάστηκε να παραδοθεί.

Μαζί του συνελήφθησαν άλλοι δυο ομοεθνείς του, κρατούμενοι των φυλακών, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες  δυο αυτοσχέδια μαχαίρια.

 
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!