Λέσβος: Κάλεσε την αστυνομία επειδή κάπνιζε ο δήμαρχος!

Απίστευτο περιστατικό στη Λέσβο. Η αστυνομία κλήθηκε προκειμένου να συλλάβει (;) τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και το δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο επειδή... κάπνιζαν!


Όπως γράφει το lesvosnews.gr η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Ανθούλα Βαμβουρέλλη, αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία, επειδή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου, δεν μπορούσε να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα όπου γινόταν η συνεδρίαση και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, κάπνιζαν ανενόχλητοι.

Η Αστυνομία έφτασε αμέσως και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, να επιβάλλει την τάξη και να εφαρμόσει τον Νόμο.

Ωστόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος είχε εγκαταλείψει (;) τη θέση του όπως φαίνεται στο βίντεο, προφανώς για να συνεχίσει το κάπνισμα σε κάποια άλλη γωνιά της αίθουσας, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της κ. Βαμβουρέλλη.

Στο βίντεο ακούγεται η κ. Βαμβουρέλλη να διαμαρτύρεται έντονα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάσταση που επικρατεί στην αίθουσα, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί ερευνούν τους χώρους της αίθουσας, για να εντοπίσουν αν κάποιος καπνίζει, αλλά και για να βρουν το Δήμαρχο Λέσβου...
 
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!