Πεθαίνουν για ένα κρεβάτι! Χωρίς εντατικές

Δύο μέτρα και δύο σταθμά εφαρμόζει στην υγεία ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος! Χρειάσθηκε μόλις ένα 24ωρο για να απολύσει τη διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης που είναι στην εκλογική του περιφέρεια αλλά επί σειρά μηνών αφήνει ασθενείς σε απόγνωση χωρίς κρεβάτια εντατικής!
 
Επί σειρά μηνών νοσοκομειακοί γιατροί, εργαζόμενοι αλλά κυρίως ασθενείς περιμένουν εναγωνίως να ανανεώσει ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντος τις συμβάσεις των εργαζομένων για να μην κλείσουν τα 154 κρεβάτια που είναι στον αέρα!

Ούτε τις κραυγές αγωνίας των εντατικολόγων αλλά ούτε και το δράμα των ασθενών που πεθαίνουν για ένα κρεβάτι εντατικής, επηρέασαν τον Ανδρέα Λυκουρεντζο. Χρειάστηκε να λήξουν αρκετές συμβάσεις για να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε προκήρυξη 200 θέσεων για την κάλυψη των κενών ώστε να μην κλείσουν κρεβάτια. Να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις που θα γίνουν θα είναι μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ δεδομένου ότι δεν γίνονται προσλήψεις στο δημόσιο. Ωστόσο οι συμβάσεις θα είναι και πάλι ετήσιες καθώς προσλαμβάνονται εργαζόμενοι με ... Ημερομηνία λήξης.

Και το απίστευτο είναι ότι εκατοντάδες ασθενείς κάθε χρόνο παρακαλούν για ένα κρεβάτι καθώς κάθε μέρα περίπου 20 με 30 άτομα είναι σε αναμονή για εντατική.
 
iatropedia.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!