Ενισχύσεις σε ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία φέρνει το νέο ΕΣΠΑ

Μεγάλες ενισχύσεις για τους μικρούς του τουριστικού κλάδου και συγκεκριμένα για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα ξενοδοχεία φέρνει το νέο ΕΣΠΑ.


Μέσα από το πρόγραμμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων χρηματοδοτούνται σε ποσοστά από 40% έως 60% τα επενδυτικά σχέδια των ακόλουθων κατηγοριών επιχειρήσεων:

Ξενοδοχεία κλασικού τύπου, κατηγορίας 1 και 2 αστέρων, δυναμικότητας μέχρι 100 κλίνες.    Ξενοδοχεία τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, κατηγορίας 1 και 2 αστέρων, δυναμικότητας μέχρι 100 κλίνες.

Ξενοδοχειακές μονάδες και λοιπές τουριστικές μονάδες που λειτουργούν σε παραδοσιακά ή διατηρητέα κτίρια Ε, Δ και Γ τάξης δυναμικότητας μέχρι 100 κλίνες.

Επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων, ενοικιαζόμενων επιπλωμένων διαμερισμάτων και μεικτής μορφής ενοικιαζόμενων δωματίων και ενοικιαζόμενων επιπλωμένων διαμερισμάτων όλων των κατηγοριών-κλειδιών.

Τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες.

Τουριστικές επαύλεις.

Χώροι κατασκήνωσης, εγκαταστάσεις για οχήματα αναψυχής και ρυμουλκούμενα οχήματα.

Οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να χρηματοδοτηθούν για ανακαίνιση, αγορά καινούργιου εξοπλισμού, ενώ οι επιδοτήσεις αφορούν και νέες στον κλάδο επιχειρήσεις. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης μπορεί να κυμαίνεται από 20.000 έως 300.000 ευρώ.    Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν υφιστάμενες αλλά και νέες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις.

1. Από 40% έως 60% τα ποσοστά χρηματοδότησης των επενδυτικών σχεδίων

2. Εως 300.000 ευρώ ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε πρότασης

3. Ποιες είναι οι δαπάνες που καλύπτει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

ΛΥΚΙΣΚΟΣ
Καλλιέργεια με ορίζοντα 20ετίας

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ
Πρόγραμμα 120 εκ. ευρώ για εταιρείες πληροφορικής

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΙΚΕΡ
Επιδοτήσεις έως 100% και υψηλά κέρδη

πηγή: tvkosmos.gr/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!