Τελεσίγραφο 24 ωρών στην ΠΝΟ να σταματήσει η απεργία

Προθεσμία μέχρι αύριο για να τερματίσουν την απεργία τους έδωσε στους ναυτεργάτες ο υπουργός Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλης, στη διάρκειας της συνάντησης που είχε με την ΠΝΟ


Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι οι οφειλές των ακτοπλόων θα εξοφληθούν σε δύο δόσεις, τονίζοντας ότι και το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας θα παραμείνει αυτοτελές.

Από την πλευρά της η ΠΝΟ περιμένει από το υπουργείο να καταθέσει εγγράφως τις θέσεις του , λέγοντας ότι η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνέλθει σήμερα στις 10:00 προκειμένου να καθορίσει τη στάση της.

Ωστόσο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ κ. Νταλακογιώργος δήλωσε ότι από την πλευρά τους δεν έχουν κανένα λόγο να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!