Μαύρο καλοκαίρι για την Ελλάδα προβλέπουν Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες

Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση που δημιούργησαν τα αρνητικά για τη χώρα πρωτοσέλιδα, εκτιμούν 72% των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων.

Αν προσθέσει κανείς σε αυτό και το γεγονός ότι οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις βάζουν κι αυτές το λιθαράκι τους, τότε τα πράγματα φαντάζουν δυσοίωνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας, που έγινε μεταξύ 235 στελεχών του τουριστικού κλάδου και δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Die Welt» και στην ενημερωτική ιστοσελίδα «FinanzNachrichten.de» το 54% των ερωτηθέντων προβλέπουν ακόμη ότι οι Γερμανοί τουρίστες θα αποφύγουν την Ελλάδα, φοβούμενοι απεργίες και διαδηλώσεις.

45% πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα καταστεί εκ νέου ελκυστικός τουριστικός προορισμός. Θετικότερες είναι πάντως οι προβλέψεις για την Κύπρο, με 21% να εκτιμούν ότι θα καταρρεύσει η τουριστική βιομηχανία της χώρας, αλλά και 63% να θεωρούν ότι η Κύπρος δεν θα έχει την τύχη της Ελλάδας.

Οι ίδιοι επιχειρηματίες ωστόσο, σε ποσοστό 72%, εμφανίζονται αισιόδοξοι σε ό,τι αφορά τις προοπτικές της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας και σε ποσοστό 76% προβλέπουν ότι οι Γερμανοί δεν θα περιορίσουν τα έξοδα για τις δαπάνες των ταξιδιών τους.

 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!