Βραχιόλια εντοπισμού κρατουμένων και στην Ελλάδα!

Έρχονται τα βραχιολάκια εντοπισμού και στην Ελλάδα προκειμένου οι κρατούμενοι που φεύγουν με άδεια από τις φυλακές, να επιστρέφουν σε αυτές.


Περίπου 100 κρατούμενοι το χρόνο παραβιάζουν τους όρους της άδειάς τους. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έστειλε στη Βουλή του υπουργείο Δικαιοσύνης που μελετά τρόπους επιτήρησης και εντοπισμού των κρατουμένων μέσω ηλεκτρονικών συσκευών.

Σύμφωνα με το υπουργείο τα τελευταία τρία χρόνια έχουν δοθεί 12.004 άδειες σε κρατούμενους και ο αριθμός των παραβάσεων έφτασε τις 324 Ο κ. Ρουπακιώτης ενημερώνει, με το έγγραφό του, ότι στις προθέσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η εξέταση της δυνατότητας παρακολούθησης των κρατουμένων, μέσω συσκευών γεωεντοπισμού, κατά το χρονικό διάστημα που απουσιάζουν από το Κατάστημα Κράτησης, βρισκόμενοι σε τακτική άδεια.

Για τον λόγο αυτό, έχει συσταθεί αρμοδίως νομοπαρασκευαστική επιτροπή, προκειμένου να υποβάλει σχετικές προτάσεις. Επίσης, ο υπουργός ενημερώνει ότι το υπουργείο επεξεργάζεται παρατηρήσεις, που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το νέο Σωφρονιστικό Κώδικα, προκειμένου να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!