Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα!

Τα παιδιά βγήκαν στις γειτονιές για να απολαύσουν την αγαπημένη τους Χριστουγεννιάτικη συνήθεια, τα Κάλαντα, όμως μαζί τους, βγήκαν και οι... ληστές!


Δε διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και σε ανυπεράσπιστα παιδιά, για να τους πάρουν τα λίγα ευρώ που καταφέρνουν να μαζέψουν από τα Κάλαντα.

Κάτι τέτοιο συνέβη το πρωί στην περιοχή της Καλαμαριάς, με μικρούς μαθητές να πέφτουν θύματα ληστών.
Συγκεκριμένα, τρεις άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 20 ευρώ από ανήλικους που έλεγαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών από την Αστυνομία ωστόσο την ταραχή που πήραν τα παιδάκια, θα τη θυμούνται για καιρό ακόμα καθώς το έθιμο χαράς, μετατράπηκε φέτος για εκείνα σε εφιάλτη.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!