70.000 παράνομα όπλα στην Αττική

Τα περισσότερα από αυτά φτάνουν στη χώρα μας σε μορφή... ανταλλακτικών!


Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στην Αττική η διακίνηση παράνομων όπλων, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ειδικεύονται στα θέματα ένοπλης βίας να εκτιμούν ότι περισσότερα από 70.000 φονικά «εργαλεία» βρίσκονται στα χέρια κακοποιών.

Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όπου η οπλοκατοχή δεν απαιτεί πολλά κριτήρια, στην Ελλάδα το καθεστώς χορήγησης άδειας οπλοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρό, με μόλις 3.500 πολίτες να έχουν καταφέρει να πάρουν την προβλεπόμενη άδεια από την Αστυνομία για να φέρουν πιστόλι ή περίστροφο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», τα περισσότερα από τα όπλα φτάνουν στην Ελλάδα, σε κομμάτια ανταλλακτικών, ακόμα και μέσω ταχυδρομείου και συναρμολογούνται από τους χρήστες.

Τα ελληνοαλβανικά σύνορα είναι η βασική πύλη εισόδου τους, ενώ «κερκόπορτα» θεωρείται και η νότια Κρήτη

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!