Στην ελληνική Δικαιοσύνη παραδίδεται η πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία

Θετική ήταν η απάντηση βρετανικού δικαστηρίου στο αίτημα των ελληνικών αρχών για έκδοση στην Ελλάδα της πρώην ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία, εις βάρος της οποίας εκκρεμούν πέντε ευρωπαϊκά εντάλματα.


Η Αντωνία Ηλία κατηγορήθηκε για πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραδικαστικό κύκλωμα και ενώ είχε ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον της, το 2005 διέφυγε στο εξωτερικό.

Το 2011 συνελήφθη στο Λονδίνο, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει παραδοθεί στις ελληνικές αρχές.

Πάντως, η πρώην ανακρίτρια διαμηνύει μέσω του Βρετανού συνηγόρου της, ότι έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης για έκδοσή της στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 7 χρόνια που διαφεύγει, ένα από τα δυο σοβαρότερα κακουργήματα που αντιμετωπίζει, αυτό της απάτης, κινδυνεύει πλέον να υποπέσει σε παραγραφή, καθώς έχει μετατραπεί από κακούργημα σε πλημμέλημα μετά την ψήφιση του νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!