Απειλούσε ότι θα σκοτώσει την βουλευτή Μίκα Ιατρίδη

Δικογραφία σε βάρος 34χρονου σχημάτισε η Οικονομική Αστυνομία, για απειλητικό μήνυμα στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν πριν από δέκα ημέρες η βουλευτής κατήγγειλε ότι δέχτηκε μήνυμα (e - mail) στην προσωπική της θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με απειλητικό περιεχόμενο, για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.

Από την ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, προέκυψε ότι το επίμαχο μήνυμα εστάλη από διαδικτυακή σύνδεση ξενοδοχείου, σε προάστιο της Αθήνας.Στο email ο 34χρονος απειλούσε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα της κ. Ιατρίδη, γράφοντας «θα σε φάω, θα σε κάψω ζωντανή, μου κόψατε το μισθό».

Σε επιτόπια έρευνα που έγινε από αστυνομικούς παρουσία εισαγγελέα ταυτοποιήθηκε ότι ο 34χρονος, οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο, είναι ο αποκλειστικός κάτοχος και διαχειριστής της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία εστάλη το επίμαχο μήνυμα.

Επιπλέον κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
newpost.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!