Κατακρεούργησαν μέχρι θανάτου 12χρονο παιδί στα Μέγαρα

Απίστευτο μίσος για το θύμα φανερώνει ο τρόπος της δολοφονίας


Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα με θύμα ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο βρέθηκε νεκρό σήμερα το πρωί σε καταυλισμό Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων.

Ο δωδεκάχρονος τσιγγάνος έφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στο στήθος, την κοιλιά και το λαιμό, ενώ δίπλα από το πτώμα βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών, η λαβή του οποίου ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν το μαχαίρι να είναι αυτό με το οποίοι οι δράστες σκότωσαν τον ανήλικο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το θύμα έφτασε στον καταυλισμό χτες, προερχόμενο από άλλη περιοχή και φιλοξενείτο από μία θεία του.

Το πρωί διερχόμενοι βρήκαν το παιδάκι σφαγμένο και τότε ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες το ανήλικο παιδί βρέθηκε έξω από το αντίσκηνο που διέμεναν οι συγγενείς του, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την προανάκριση συναντούν πολλά εμπόδια από τους τσιγγάνους του καταυλισμού στη συλλογή στοιχείων για τη δολοφονία.
 
newsbeast.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!