«Φουρτούνα» στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκαλεί η σκληρή κριτική που άσκησαν στον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο, οι κύριοι Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.


Οι κύριοι Ζώης και Μαρκόπουλος επέκριναν την στρατηγική του προεδρου του κόμματος, ο οποίος απουσίαζε από τη συνεδρίαση.

Όταν ειδοποιήθηκε για όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, ο κ. Καμμένος έσπευσε σε αυτήν και, παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν βοηθά το κόμμα αυτού του είδους η κριτική και η εσωστρέφεια.

Μετά την ομιλία του ο κ. Καμμένος αποχώρησε αμέσως, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή μεταξύ των στελεχών στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολιτικό «φλερτ» του προέδρου του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται αποδεκτό από στελέχη του κόμματος και προκαλεί αντιπαραθέσεις κυρίως από εκείνους που προέρχονται από τη ΝΔ.

Μετά τις αντιδράσεις των κορυφαίων στελεχών του κόμματος και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 16.30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Από τη συνεδρίαση λείπουν οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Κουίκ και Ζώης. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο κ. Κουίκ έμαθε για την συνεδρίαση από τους δημοσιογράφους.

Όλα όσα εκτυλίχθηκαν στη θυελλώδη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής

Ο κ. Καμμένος κατά την τοποθέτησή του περιέγραψε την ανάγκη δημιουργίας «ενός μεγάλου κέντρου» και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με την Αριστερά. Από την άλλη πλευρά, οι κ.κ. Μαρκόπουλος, Ζώης και Αναγνωστάκος επιφύλαξαν σκληρή κριτική στον πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, επισήμαναν ότι ήταν λάθος η πρόταση για μαζικές παραιτήσεις βουλευτών, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, την στιγμή που το 80% των ψηφοφόρων δεν το επιθυμούν και τόνισαν τις διαφωνίες τους για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κριτική μάλιστα πέρασε και σε επιμέρους απόψεις του κ. Καμμένου, όπως η πρόταση που είχε εκφράσει πριν από λίγο καιρό για αλλαγή νομίσματος! Επιπροσθέτως, οι βουλευτές εξήγησαν ότι οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται συλλογικά από τα όργανα.

Σε αυτό το σημείο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εμφανώς εκνευρισμένος τους απάντησε: «Τα λήγω όλα εγώ! Δεν έχω να αποφασίσω τίποτα...» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Μια κίνηση, που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος ερωτώμενος για τη«φουρτούνα» που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος, απάντησε πως «την εικόνα εσωτερικής διάσπασης την χτίζει ο ίδιος ο πρόεδρος. Ο κ. Καμμένος επιτείνει τον εσωτερικό διχασμό».
 
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!