Συλλήψεις 90 λαθρομεταναστών που ξεκίνησαν από την Τουρκία σε Φαρμακονήσι και Σάμο.

Ανάμεσά τους μικρά παιδιά και γυναίκες - Όλοι θα μεταφερθούν σε νοσοκομεία για εξετάσεις...


Ενενήντα λαθρομετανάστες περισυνελέγησαν το τελευταίο 24ωρο στο ανατολικό Αιγαίο, από δύναμη του λιμενικού σώματος. Ειδικότερα, στη βραχονησίδα Κατσάγανι κοντά στο Φαρμακονήσι, περιπολικό σκάφος του λιμενικού εντόπισε 36 λαθρομετανάστες (24 άνδρες, 6 γυναίκες και 6 ανήλικους) οι οποίοι κατά δήλωσή τους είχαν ξεκινήσει από τις τουρκικές ακτές με φουσκωτή λέμβο την οποία κατέστρεψαν.

Επίσης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή του Αγαθονησίου, άλλα 22 άτομα διαφόρων εθνοτήτων, μεταξύ των οποίων 2 γυναίκες και 3 ανήλικοι, του οποίους κατά δήλωσή τους, μετέφερε διακινητής με φουσκωτό από τις τουρκικές ακτές.

Τέλος στη βραχονησίδα Κασονήσι, κοντά το λιμάνι της Σάμου, συνελήφθησαν 32 λαθρομετανάστες μεταξύ των οποίων 9 γυναίκες και 4 ανήλικοι, οι οποίοι κατά δήλωσή τους είχαν ξεκινήσει από τις τουρκικές ακτές με πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με την οποία ο κυβερνήτης της, επέστρεψε στις απέναντι ακτές μετά την αποβίβασή τους. Οι λαθρομετανάστες πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για ιατρικές εξετάσεις.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!