«Ζω μαζί με τους γονείς μου στο αυτοκίνητό εδώ και έναν χρόνο»

Ποια είναι η συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας του Δημήτρη που έχουν μετατρέψει εδώ και ένα χρόνο το αυτοκίνητο τους σε σπίτι;


Πρόκειται για την οικογένεια του 26χρονου Δημήτρη όπου μαζί με τους γονείς του μένουν στο αυτοκίνητό τους εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, όταν έχασαν το σπίτι τους στην Κηφισιά επειδή έμεινανάνεργοι!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του Δημήτρη έμεινε χωρίς δουλειά, όταν έληξε η σύμβασή του στον δήμο Κηφισιάς, όπου δούλευε εκεί για 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο Δημήτρης έχει σπουδάσει τεχνικός υπολογιστών και δεν κατάφερε να βρει μια σταθερή εργασία. Κάνει κάποια μεροκάματα αλλά τίποτα παραπάνω. «

«Τον χειμώνα είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί σκεπαζόμαστε με κουβέρτες, φοράμε δυο-τρία ρούχα, αν βρούμε κάτι να φάμε το τρώμε εδώ. Το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ δύσκολα γιατί έκανε πάρα πολύ ζέστη», αναφέρει ο Δημήτρης.

«Ντρεπόμαστε να μας βλέπει ο κόσμος να κοιμόμαστε μέσα στο αμάξι. Είχαμε το σπίτι μας, είχαμε τη δουλειά μας, είχαμε το φαγητό μας και δεν είχαμε βιοποριστικό πρόβλημα», εξομολογείται ο 26χρονος.

Μερικά βράδια μένουν στη Νέα Μάκρη, στην αυλή ενός σπιτιού που ενοικιάζεται και ο ιδιοκτήτης, τους αφήνει να παρκάρουν εκεί τοαυτοκίνητό τους για να κοιμούνται ασφαλείς! «Δεν αντέχω να βλέπω τον πατέρα μου να βάζει τα κλάματα, να κρυώνει, να πεινάει» λέει χαρακτηριστικά ο Δήμητρης.

Όλα τα πράγματα της οικογενείας, τα έχουν κατασχέσει. Ζουν με δανεικά ρούχα, κουβέρτες, όλα. Κανείς δεν τους βοηθά: «Στην πρόνοια μας απάντησαν ότι'' αν ρίξει χιόνι θα σας πάρουμε τηλέφωνο''», αναφέρει ο 26χρονος.

Όταν μετακόμισε στο αυτοκίνητο τον εγκατέλειψαν όλοι οι φίλοι του.«Όταν βλέπω παιδιά της ηλικίας μου να διασκεδάζουν απλά κλείνω τα μάτια ή δεν τους κοιτάω καθόλου» είναι τα λόγια του Δημήτρη.

Σε ένα βαλιτσάκι στο πόρτ μπαγκάζ έχει μέσα μια πετσέτα, την οδοντόβουρτσά του και τα ξυριστικά του για να πλένεται το πρωί με ένα μπουκάλι νερό. Για τον Δημήτρη ακόμα και ο αφρός ξυρίσματος είναι πολυτέλεια.«Ψάχνω κάθε πρωί στην εφημερίδα για δουλειά». Έχει φτάσει στο σημείο να παρακαλάει να πάει φυλακή.

«Παρακαλάω να με πάνε φυλακή για να έχω κάπου να κοιμάμαι και να τρώω!», είπε 26χρονου! Οι σκέψεις του συγκλονίζουν και δηλώνουν σε τι απελπιστικό σημείο έχει φτάσει: «Από το μυαλό μου πέρασε μέχρι και να κλέψω αλλά δεν μπορούσα».
 
fimes.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!