Γραμματεία ΚΕ.Π.Α θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε στους συμπατριώτες μας την λειτουργία Γραμματείας ΚΕ.Π.Α. (Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας), κατόπιν σχετικής απόφασης που ελήφθη από την κεντρική διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η Γραμματεία θα λειτουργεί από την προσεχή Δευτέρα 19/1/2015 στο κτίριο του ΙΚΑ Καλύμνου, όπου και θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να παραλαμβάνονται οι φάκελοι με τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, των ενδιαφερομένων συμπατριωτών μας.
Ο Δήμος μας, σε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων του δημάρχου Καλυμνίων Γαλουζή Ιωάννη- σε προγενέστερη συνέντευξη Τύπου- και μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες της Υπηρεσίας Πρόνοιας, επεδίωξε έντονα και εξασφάλισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την ιδιαίτερα σημαντική αυτή εξέλιξη.
Είναι δεδομένο, ότι η λειτουργία της Γραμματείας ΚΕ.Π.Α στο νησί μας, θα συμβάλει σημαντικά στο να αποφευχθεί στο μέλλον η όποια άσκοπη ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας, από τις εκτός Καλύμνου μετακινήσεις».

Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Καλυμνίων


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!