Σε δύο σημαντικές τουριστικές Εκθέσεις ο Δήμος Καρπάθου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εξαιρετικά ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από τις πρώτες κιόλας μέρες, από την αυστριακή και ολλανδική αγορά, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου και αυξημένο το ενδιαφέρον για το νησί της Καρπάθου.

. Οι διαπιστώσεις αυτές έρχονται από τη συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου- σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- και τους εκπροσώπους της σε δύο από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις: Την Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης FERIEN 2015(17-25 Ιανουαρίου) και την Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης(13-18 Ιανουαρίου).
Κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ. Μανώλη Κρητσιώτη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αυστρία, συνοδευόμενος από το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κα Πόπη Ρεϊση, «Πραγματοποιήθηκε χτες 14/01, μια παρουσίαση- συνέντευξη τύπου, με θέμα την «προώθηση της Καρπάθου ως τουριστικός προορισμός». Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία. 65 ταξιδιωτικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, tour-operators και ο εκπρόσωπος της Air Αυστρία εντυπωσιάστηκαν με την παρουσίαση μας και είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε βελτίωση των πωλήσεων από την Αυστρία για την ερχόμενη θερινή περίοδο»
Να σημειωθεί ότι η Ferien είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Κεντρικής Ευρώπης , που δίνει κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική σεζόν.

Στην Ουτρέχτη, εκπροσωπεί τον Δήμο Καρπάθου η δημοτική σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού δ. Φωτεινή Φράγκου. Η έκθεση τουρισμού της Ουτρέχτης είναι η μεγαλύτερη στην Ολλανδία και από τις πλέον σημαντικές πανευρωπαϊκά, καθώς λειτουργεί ως « δίαυλος» γνωριμίας με το σύνολο των αγορών τουρισμού του ευρωπαϊκού βορρά. Για αυτό άλλωστε χαρακτηρίζεται και ως « χρηματιστήριο διακοπών».
«Τα μηνύματα είναι θετικά» μας ενημερώνει η δ. Φράγκου. « Θέλω να πιστεύω , ότι η συμμετοχή μας στην έκθεση αυτή θα ενδυναμώσει τον αριθμό των επισκεπτών του νησιού μας ποσοτικά αλλά και ποιοτικά.»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!