Γιάννης Μαστροκούκος για «Γραμματεία ΚΕ.Π.Α στο τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ Καλύμνου».

Το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ελλάδος (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), Δ/νση Αναπηρίας και Ιατρικής της Εργασίας, εξέδωσε την με αριθμό πρωτ. Π51/48/22-12-2014 ΑΔΑ Β2ΡΗ4691ΩΓ-ΝΧΝ εγκύκλιο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Εφεξής, σε κάθε σημείο στην Επικράτεια που λειτουργεί Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης θα γίνεται Παραλαβή Αιτήσεων Αξιολόγησης ΚΕΠΑ» .
Επιπροσθέτως, η Κεντρική Διοίκηση του ΙΚΑ αναφέρει: Ο Διευθυντής του κάθε υποκαταστήματος ΙΚΑ ορίζει έναν υπάλληλο και του εκχωρεί την αρμοδιότητα να παραλαμβάνει τα αιτήματα αξιολόγησης ΚΕΠΑ με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα διαβιβάζει αρμοδίως .
Αυτό! και μόνο αυτό !
Επιτέλους !!!Το κατάλαβαν!!! θα έλεγε μονολογώντας οποιοσδήποτε απλός πολίτης αυτού του τόπου.
Όμως, ο πρώτος πολίτης του νησιού ,έτρεξε γρήγορα να «καπελώσει» την ενέργεια της Κεντρικής διοίκησης του ΙΚΑ ,λέγοντας απίστευτα πράγματα κατά την γνωστή έκφραση: «κατόπιν ενεργειών μου», με ανακοινώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο , με συνεντεύξεις τύπου ,με δελτία τύπου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο Δήμος μας, σε συνέχεια των σχετικών ανακοινώσεων του δημάρχου Καλυμνίων Γαλουζή Ιωάννη- σε προγενέστερη συνέντευξη Τύπου- και μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες της Υπηρεσίας Πρόνοιας, επεδίωξε έντονα και εξασφάλισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την ιδιαίτερα σημαντική αυτή εξέλιξη.»
Εσείς επιδιώξατε ,κ. δήμαρχε, με συντονισμένες και έντονες προσπάθειες να προσαρμοστεί το ΙΚΑ ώστε Εφεξής, σε κάθε σημείο στην Ελληνική Επικράτεια που λειτουργεί Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης να γίνεται Παραλαβή Αιτήσεων Αξιολόγησης ΚΕΠΑ; .
Αυτές ήταν κ. δήμαρχε, οι πρωτοχρονιάτικες ευχές σας , για σεβασμό και αξιοπρεπή ενημέρωση των πολιτών;
Έτσι αντιλαμβάνεστε την σχέση σας με τους πολίτες;
Οι Καλύμιοι σας τίμησαν με την ψήφο τους, εσείς γιατί τους αντιμετωπίζετε ως «άβουλο μαντρί»;
Και μη Χειρότερα!!!


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!