Στο εργοτάξιο της νέας μαρίνας ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην τελική φάση οι εργασίες ολοκλήρωσης τους έργου. Το εργοτάξιο της νέας μαρίνας Ρόδου επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για να ενημερωθεί για την πρόοδο ενός βασικού έργου υποδομής για το νησί, βαλτωμένου επί δεκαετίες .

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Μαρίνες Ρόδου ΑΕ» κ. Θωμάς Τριανταφύλλου ξενάγησε τον Περιφερειάρχη στις εγκαταστάσεις της νέας μαρίνας οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και τον διαβεβαίωσε ότι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα πρώτα σκάφη.
Όπως διαπίστωσε ο κ. Χατζημάρκος, η νέα μαρίνα της Ρόδου κατασκευάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, γεγονός που θα την καταστήσει μια από τις πλέον σύγχρονες μαρίνες της Μεσογείου.

Ο κ. Χατζημάρκος, ο οποίος είχε δώσει προσωπική μάχη στο δημοτικό συμβούλιο της Ρόδου, για την άρση των προβλημάτων που κινδύνευαν να μετατρέψουν την νέα μαρίνα σε «εργοτάξιο – φάντασμα» για μερικές ακόμη δεκαετίες, δήλωσε σχετικά:
«Με χαρά διαπιστώνω ότι οι αγώνες που δώσαμε για την διάσωση ενός πολύ σπουδαίου για τον τόπο έργου έχουν αποδώσει και σύντομα η Ρόδος θα αποκτήσει επιτέλους μια μαρίνα υψηλών προδιαγραφών. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την πρόοδο του έργου, έτοιμοι να παρέμβουμε όπου και όπως χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει και να αναβαθμίσει ουσιαστικά, τόσο την τουριστική υποδομή του νησιού της Ρόδου, όσο και τον προορισμό συνολικά. Επιτέλους, σ' αυτόν τον τόπο κάτι αλλάζει, κάτι που θα μας τραβήξει έξω από το τέλμα των τελευταίων χαμένων χρόνων».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!