Ανακοινώσεις Διακομιχάλη για φωτοσήμανση και επέκταση Αεροδρομίου Καλύμνου και αγορά εξοπλισμού Οφθαλμολογικού Ιατρείου

Σήμερα 19/1/2015 ο επικεφαλής της παράταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ τέως Δήμαρχος Καλύμνου κ. Διακομιχάλης Δημήτρης ανακοίνωσε την θετική εξέλιξη δύο θεμάτων για το νησί μας :

1)Ανακοίνωσε την επικεροποιημένη πρόταση της Υ.Π.Α για εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ προγραμματικής περιόδου 2013-2014 στην οποία συμπεριλαμβάνονται δύο Καλύμνικα έργα :
1α) Η φωτοσήμανση εμποδίων ευρύτερης περιοχής αεροδρομίου Καλύμνου προϋπολογισμού 986.000,00 ευρώ για να μπορεί να δέχεται νυχτερινές πτήσεις με ραδιοβοηθήματα.
1β)Την επέκταση του διαδρόμου προσαπογειώσεων αεροσκαφών προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ.
Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη μιλώντας στους Δημοσιογράφους ο κύριος Διακομιχάλης είπε ότι αισθάνεται δικαιωμένος και ότι το νησί πλέον μπορεί να έχει ένα αεροδρόμιο που θα μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλει με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην ανάπτυξη του.
2) Ανακοίνωσε επίσης την χρηματοδότηση για την αγορά όλου του εξοπλισμού του Οφθαλμολογικού Ιατρείου του Νοσοκομείου Καλύμνου με το ποσό των 65.000,00 ευρώ. Ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Κρεμμαστινό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν καταλυτική η παρέμβαση του στον Αντιπρόεδρο της Β΄ ΔΥΠΕ κ. Χαραλάμπη Πλάτση.

πηγή: http://www.kalymnos-dinamiprooptikis.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!