Εντοπίστηκε παράνομη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στην Κάλυμνο

To Λιμεναρχείο Καλύμνου ενημερώθηκε για ύπαρξη παράνομης ιχθυοκαλλιέργειας στη θαλάσσια περιοχή «Τοίχος» Χάλης της Καλύμνου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη πλωτό περιπολικό του Λιμενικού, με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και στελέχη του Τμήματος Αλιείας Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, όπου διαπίστωσαν ότι θαλάσσιο πάρκο είχε τοποθετημένους περισσότερους ιχθυοκλώβους από ότι προέβλεπε η άδεια του, ενώ άλλα δύο θαλάσσια πάρκα λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.


Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για τις δικές τους ενέργειες.
 
 kosnews24.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!