Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Καθηγητών (ΔΑΚΕ)

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Cavalière στην Ρόδο η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Καθηγητών (ΔΑΚΕ).

Την πίτα έκοψε εφέτος ο περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, ενώ η συμμετοχή των καθηγητών και φίλων της ΔΑΚΕ ήταν εντυπωσιακή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Βασίλης Υψηλάντης και Μάνος Κόνσολας, οι τέως βουλευτές κ.κ. Ιωάννης Παπάς, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Ιωάννης Κρητικός, Άγγελος Καλαθιανάκης και Στέφανος Δράκος, ο πρ. πολιτευτής Δρόσος Ταυλάριος οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, Ιωάννης Φλεβάρης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Ιαλυσού κ. Στ. Στάγκας η δημοτική Σύμβουλος και καθηγήτρια κα. Ελπίδα Ατσίδη. Το παρόν έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΕΔΕ κ. Παναγιώτης Μιχαήλου Παναγιώτης, της ΝΟΔΕ κα. Νατάσα Βενετοκλή, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ΔΑΚΕ καθηγητών κ. Μηνάς Νικολάου και η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης πόλεως Ρόδου κα. Σοφία Χατζηγεωργίου.

Χαιρετισμούς έστειλε ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Παρευρέθηκαν επίσης ο θεματικός υγείας ΝΟΔΕ κ. Τσέρκης, ο τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σάββας Καραταπάνης, ο πρ. τομεάρχης πολιτικού Σχεδιασμού κ. Μ. Λουλούς οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Διμέλης (και μέλος Δ.Σ. ΔΑΚΕ) και ο Μαχραμάς Μιχάλης πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΑΚΕ καθηγητών ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης, καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!