ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος, στα πλαίσια της έναρξης των αντιπλημμυρικών έργων στη Ρόδο, περιόδευσε σήμερα στην περιοχή των Καλυθιών όπου ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού των παρακείμενων ρεμάτων.

Η νέα περιφερειακή αρχή Ν. Αιγαίου, στο μικρό διάστημα των 4 μηνών ξεπερνώντας τις γραφειοκρατικές δυσκολίες και αξιοποιώντας το ποσό των 1,6 εκατ. ευρώ, συμβασιοποιεί και ξεκινάει τις εργασίες καθαρισμού χειμάρρων σε δέκα (10) εργολαβίες που υλοποιούνται στο νησί της Ρόδου.
Στη συνέχεια ο κος Κόκκινος μετέβη στην περιοχή Τσαίρι όπου πραγματοποιούνται έργα συντήρησης της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου, και τα οποία χρηματοδοτούνται από πόρους της Π.Ν.Α. Τα έργα αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα ετήσιων συντηρήσεων των οδικών αξόνων της Ρόδου ( Εθνική οδός Ρόδου- Λίνδου, Ανατολικές Ακτές- Αεροδρόμιο)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!