Καλύμνια με 7 Πακιστανούς διακινούσαν μεγάλες ποσότητες CD και DVD

Μια κάτοικος Καλύμνου και 7 Πακιστανοί που φέρονται να διακινούσαν μεγάλες ποσότητες παράνομων DVD και CD, συμπεριλαμβανομένου και πορνογραφικού υλικού, θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου.Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:

Κατόπιν της από 15 Απριλίου 2011 καταγγελίας μιας κατοίκου της Καλύμνου αστυνομικοί του Α.Τ. Καλύμνου με τη συνδρομή δύο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κω και παρουσία της Εισαγγελλέως Πρωτοδικών Κω προέβησαν σε τέσσερις κατ' οίκον έρευνες στις περιοχές Αγ. Θεολόγου, Αγ. Βασιλείου, και Υπαπαντής Καλύμνου όπου βρέθηκαν συνολικά 801 κλεψίτυποι δίσκοι (cd) και 469 κλεψίτυποι δίσκοι (DVD) έτοιμοι προς διάθεση εντός νάιλον διαφανών θηκών χωρίς να φέρουν ταινίες γνησιότητας.

74 από τους ανωτέρω κλεψίτυπους δίσκους (DVD) περιείχαν πορνογραφικό υλικό.

Σε οικία στην περιοχή Αγίου Θεολόγου Καλύμνου εντοπίστηκαν 3 υπήκοοι Πακιστάν και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθησαν 120 DVD και 508 CD. Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω έρευνας προσήλθε στην εν λόγω οικία μια Καλύμνια με τον αλλοδαπό φίλο της.

Η συγκεκριμένη κατηγορούμενη είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και με την άφιξή της δήλωσε στους αστυνομικούς ότι εκείνη παραγγέλνει τους κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους από την Αθήνα μέσω courier και τους διοχετεύει σε αλλοδαπούς προκειμένου να τους διαθέσουν προς πώληση.

Σε ερώτηση των αστυνομικών εάν γνωρίζει τον καταγγελθέντα από την συμπατριώτισσά της για διακίνηση κλεψίτυπων δίσκων Πακιστανό ανέφερε ότι πιθανόν πρόκειται για το φίλο της μητέρας της, η οποία διαμένει στην περιοχή Αγιος Βασίλειος.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της τελευταίας όπου και την εντόπισαν μαζί με έναν υπήκοο Πακιστάν. Σε κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν 34 DVD με πορνογραφικό υλικό, 178 CD και 107 DVD τα οποία και κατασχέθηκαν. Η μητέρα της υπέδειξε την οικία στην οποία διαμένει ο Πακιστανός. Ο τελευταίος δεν εντοπίστηκε στην οικία του, όμως η ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία διατηρεί στο υπόγειο καφετέρια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι διαμένει στη συγκεκριμένη οικία, ασχολείται με την πώληση κλεψίτυπων CD και DVD και ότι είχε αποχωρήσει από την οικία του με κάποιο φίλο του. Στη συνέχεια έφτασε στην οικία ο Πακιστανός, οπότε διενεργήθηκε στην οικία του έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 DVD με πορνογραφικό υλικό, 115 CD, 168 DVD, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φάκελος με κατάλογο εξωφύλλου από CD και DVD.

O συγκεκριμένος Πακιστανός οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του φίλου του ο οποίος και εντοπίστηκε όπου και διενεργήθηκε έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 DVD με πορνογραφικό υλικό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Πηγή:www.dimokratiki.gr


1 Σχόλιο

Sotiris

Σάββατο, 24 Ιαν 2015 - 17:02:37

Έπρεπε παραλίγο να σκοτωθεί ενας άνθρωπος ,να καεί ενα δισκοπωλείο,να καταστραφεί μια οικογένεια , να φύγει μια οικογένεια απο το νησί κ μετά απο 8 χρόνια επιτέλους να γίνει κατι.....οταν τα λέγαμε εμεις όλοι μας έδειχναν και μας έλεγαν ρατσιστές!!! Αλλα αυτοί ειμαςτε κ για αυτο εχει φτάσει εκει που εχει φτάσει το νησί μας!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!