Ενημέρωση ιδιοκτητών επιπλωμένων ενοικιαζομένων δωματίων Καλύμνου‏

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου ΞΕΝΙΑΣ και όσους είναι ιδιοκτήτες επιπλωμένων ενοικιαζομένων δωματίων ότι με παρότρυνση και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Καλύμνου θα γίνει ένα προσπέκτους των επιπλωμένων καταλυμάτων με τίτλο

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ και ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Στο εσωτερικό θα έχουμε γενικές πληροφορίες για την Κάλυμνο με επιλεγμένες φωτογραφίες (2 σελίδες) και στις υπόλοιπες θα υπάρχει καταχώρηση του κάθε καταλύματος ( 2 φωτο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , πλήρη στοιχεία και λίγα λόγια στα ελληνικά και αγγλικά.

Το βιβλιαράκι αυτό μεγέθους Α5 θα συνοδεύει τη Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Καλύμνου σε όσες εκθέσεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό λαμβάνει μέρος ο Δήμος Καλύμνου . Επίσης θα διανέμεται από το γραφείο τουρισμού του Δήμου , από γραφεία ΕΟΤ Ελλάδας κι εξωτερικού και όπου αλλού μπορεί να προωθηθεί ο τουρισμός του νησιού μας.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη. Ασφαλώς διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή απαραίτητη προυπόθεση είναι η άδεια ΕΟΤ με τον αριθμό ΜΗΤΕ.
Υλικό θα μαζεύουμε μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου.
Για το κόστος συμμετοχής και για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Νομική Δελλαπόρτα 6977198149 και με την κυρία Φωτεινή Τηλιακού στο 6973003421

Με εκτίμηση

Φωτεινή Τηλιακού


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!