Ο Δήμος Καλυμνίων Τίμησε τους Ήρωες των Ιμίων

Σήμερα 1/2/2015 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των τριών αξιωματικών του Π.Ν που έχασαν την ζωή τους στην κρίση των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στο χώρο που βρίσκονται οι προτομές των τριών αξιωματικών Χριστόδουλου Καραθανάση Υποπλοίαρχου, Έκτορα Γιαλοψού Αρχικελευστή και Παναγιώτη Βλαχάκου Υποπλοίαρχου, παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές ο Δήμαρχος κύριος Γαλουζής, ο τέως Δήμαρχος κύριος Διακομιχάλης, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ψαράς , Δημοτικοί Σύμβουλοι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και πλήθος κόσμου.
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλύμνου- Λέρου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος.

 

πηγή : http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!