Αποκλειστικές δηλώσεις Δημήτρη Διακομιχάλη με αφορμή την 19η Επέτειο των Ιμίων

Αποκλειστικές δηλώσεις μας παραχώρησε ο τέως Δήμαρχος Καλύμνου κύριος Δημήτρης Διακομιχάλης με αφορμή την 19η Επέτειο από την κρίση των Ιμίων.

Ο κύριος Διακομιχάλης αναφέρθηκε επιτέλους στην ανάγκη χάραξης Εθνικής Στρατηγικής απέναντι στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας και στην θεσμοθέτηση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου Τούρκικου.

Μας αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει τις θέσεις του μέσα από το βιβλίο του για το πώς φτάσαμε στα Ίμια στην 20η Επέτειο από την κρίση των Ιμίων.

Και τέλος μας είπε ότι ήταν ξεχωριστή και μοναδική τιμή το να φωτογραφηθεί μαζί με τον Μανόλη Γλέζο και τον Απόστολο Σάντα όταν τον επισκέφτηκαν στο Δημαρχείο τον Μάρτη του 1996, δύο ήρωες, όπως τους χαρακτήρισε, στους οποίους υποκλίθηκε όλη η Ευρώπη με την αντιστασιακή τους πράξη να κατεβάσουν την Γερμανική Σημαία από το Ιερό Βράχο της Ακρόπολης τον Μάη του 41.

 

πηγή : http://www.tominews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!