Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στην Σαντορίνη

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στην Σαντορίνη βρίσκεται σήμερα Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου.

Το πρωί ο Περιφερειάρχης έλαβε μέρος στην λιτανεία της εικόνας της Υπαπαντής, πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Νίκο Ζώρζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και την Έπαρχο Θήρας κ. Θεώνη Λειβαδάρου.

Ο κ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Μεσαριάς Σαντορίνης, που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσής του, για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών. Το Γυμνάσιο, προϋπολογισμού 2.988.985 ευρώ, κατασκευάζεται με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο, που η σημερινή περιφερειακή αρχή παρέλαβε σταματημένο και χωρίς καμία προοπτική αποπεράτωσης. Σήμερα βρίσκεται στην τελική φάση. Απομένει να γίνει η ασφαλτόστρωση του πάρκινγκ του σχολείου, που καθυστέρησε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου συναντήθηκε επίσης με τον Ηγούμενο της ιστορικής Ιεράς Μονής του Προφήτη Ηλία, πατέρα Δαμασκηνό. Στην συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της παραμονής και αναβάθμισης του στρατιωτικού ραντάρ που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Μονής, η απομάκρυνση του οποίου ζητείται επιμόνως εδώ και χρόνια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Χατζημάρκος παρακολούθησε την παρουσίαση των έως σήμερα μετρήσεων, αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων της μελέτης με τίτλο «Πρόγραμμα παρακολούθησης και ελέγχου των Επικινδύνων και Τοξικών Ουσιών από το Ναυάγιο του SEA DIAMOND». Η μελέτη εκπονήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το εργαστήριο Διαχείρισης Τοξικών και Επικινδύνων Αποβλήτων, του Τμήματος Μηχανικών

Περιβάλλοντος και θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 16:00μμ.στο κτίριο του Μπελλώνειου Ιδρύματος της Ν. Θήρας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!