Συνάντηση καθηγητή Δ. Κρεμαστινού με τον νέο Υπουργό Υγείας‏

Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός συναντήθηκε τη Δευτέρα στο Υπουργείο Υγείας με τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή στον οποίο έθεσε υπόψη τα εκκρεμή ζητήματα Υγείας της Δωδεκανήσου και ιδιαιτέρως το θέμα της δημιουργίας του Ογκολογικού – Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Όσον αφορά το θέμα των ιατρών στα μικρά νησιά και στα αγροτικά ιατρεία, ο καθηγητής Δ. Κρεμαστινός υπενθύμισε στον Υπουργό το νόμο που είχε περάσει επί προεδρίας του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο οποίος προέβλεπε την αναγραφή στην προκήρυξη των κινήτρων της παροχής δωρεάν στέγης και διατροφής προς τους γιατρούς, προκειμένου να καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Υπουργός Υγείας έμεινε απόλυτα σύμφωνος και υποσχέθηκε την πλήρη στήριξή του στη δημιουργία του Ογκολογικού – Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στη Ρόδο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!