Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω: Η αυτοσχέδια χωματερή της Λάμπης…

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εδώ και αρκετούς μήνες στην περιοχή της Λάμπης συντελείται μία οικολογική καταστροφή, ακριβώς δίπλα από το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ έχει δημιουργηθεί μια αυτοσχέδια χωματερή που μπορεί να δει κάποιος διάφορα είδη απορριμμάτων και μπαζών τα οποία καθημερινά επιβαρύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.

Εγώ προσωπικά στις 20/10/14 ενημέρωσα τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κω, κ. Βαβλά στέλνοντας του φωτογραφίες από την περιοχή.
Κατόπιν συνεννοήσεως επισκεφθήκαμε μαζί την περιοχή της Λάμπης για να δει και εκείνος το πρόβλημα και να ενημερώσει τις Τ/Υ του Δήμου της Κω πράγμα το οποίο και έκανε.
Μέχρι σήμερα και μετά την επώνυμη καταγγελία του κ. Β.Τρακόσσα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, τα πράγματα χειροτέρεψαν μιας και η ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών συνεχίζεται σε σημείο που να έχουν κλείσει τα κανάλια απορροής και να κινδυνεύουν περιουσίες κατοίκων της περιοχής οι οποίοι και πήραν την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια τους και προσπαθούν να τα καθαρίσουν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Πέτρος Ν. Πετρής
Σύμβουλος Δ.Κ. Κω με το
Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!