ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ: ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Δελτίο Τύπου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ: Παρά τη βροχή, ένας σημαντικός αριθμός φίλων από τους φορείς που συμμετείχαν στη σημερινή δράση της ομάδας φίλων του ΚΕΘΕΑ, έδωσαν ζωντανό παρών.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια,όλους και όλες που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν εγκατέλειψαν. Είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί!
Περπατήσαμε τη Κάλυμνο, δώσαμε ένα "ηχηρό" μήνυμα ότι ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενάντια σε όλες τις εξαρτήσεις μας αφορά όλους! Καλή αντάμωση στις επόμενες προσπάθειες μας να στηθεί Δομή του ΚΕΘΕΑ και στο νησί μας!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα τους φορείς: Πολιτιστικός Σύλλογος "Η ΠΡΟΟΔΟΣ", ΕΑΚΑ, Α.Σ. ΑΤΛΑΣ, Α.Σ. ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000, Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, ΄Β ΕΛΜΕ, Σωματείο Οικοδόμων, Σωματείο Εργαζομένων Δήμου, Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου, Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου, Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑΚ, Σύλλογος Λογιστών.
Κάλυμνος 8/02/2015


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!