Γα την συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση FOODEXPO GREECE 2015

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά την επιτυχή παρουσία της στην 2η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015, συνεχίζει την προσπάθειας της για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειάς, καθώς ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEXPO GREECE 2015 που θα πραγματοποιηθεί 14 με 16 Μαρτίου 2015 στη Metropolitan Expo.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει ως στόχο την προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης, καθώς επίσης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων τόσο σε εγχώριο όσο και σε επίπεδο εξωτερικού.

Οι εκθέτες με την συμμετοχή τους έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή με εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς. Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής οι αγοραστές Έλληνες και ξένοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις (business to business) με τους εκθέτες.

Καλούνται όσες επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων (τροφίμων & ποτών) επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα
http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=5675

Λόγω των περιορισμένων θέσεων εκθετών που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθέτων θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, παραγωγική δυναμικότητα, εξαγωγικός χαρακτήρας και ιδιαιτερότητα.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241364928, 6936552496 κα Εύα Αποστολίδου, 2241364929 Ρούσσου Τάνια, 2241364918 Τριανταφύλλου Σουζάνα.

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής & Πρωτογενή Τομέα


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!