ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΥ

Η Διοίκηση οι ιατροί και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους για το χαμό του ιατρού-ορθοπεδικού Κωνσταντίνου Νομικάριου στην οικογένειά του. 

Ο πόνος είναι βαρύς για την απώλεια ενός έντιμου ηθικού ανθρώπου και επιστήμονα που υπηρέτησε ως Διευθυντής για πολλά έτη στην Ορθοπεδική Κλινική το Νοσοκομείου μας και ως Πρόεδρος το Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου.

Το έργο και η προσωπικότητα του θα εμπνέει τους συνεργάτες του οι οποίοι θα ακολουθήσουν το δρόμο που εκείνος χάραξε με ξεχωριστό ζήλο. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή σε όλους όσους τον γνώρισαν.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!