Στην Έκθεση Τουρισμού στην Στοκχόλμη ο Δήμος Καρπάθου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας  στην τουριστική έκθεση της Στοκχόλμης «Grekland 2015», αφού είναι γεγονός ότι  η προσέλευση των επισκεπτών-10.890 συνολικά- ξεπέρασε κάθε προσδοκία.» δήλωσε με την επιστροφή του  από την πρωτεύουσα της Σουηδίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  Δ. Καρπάθου κ. Μανώλης Κρητσιώτης.

Η Έκθεση διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά   από 13- 15/02 και ο Δήμος Καρπάθου είχε δικό του εντυπωσιακό περίπτερο και  εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κρητσιώτη  και  το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού  κ. Μιχάλη Ρεϊση.

  «Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα και για το δικό μας νησί. Τα πανέμορφα ελληνικά νησιά όπως  η Σάμος , η Σκιάθος, η Σκόπελος και το δικό μας νησί η Κάρπαθος, συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με σταθερούς πρωταγωνιστές την Κρήτη και την Ρόδο.  Η φιλική διάθεση των Καρπαθίων και η κουλτούρα μας είναι  θετικά στοιχεία,  που επισημάνθηκαν από όλους  ανεξαιρέτως  τους επισκέπτες του περιπτέρου  μας»   υπογραμμίζει ο κ. Κρητσιώτης.

 Η  μεγάλη έκθεση στη Στοκχόλμη ήρθε να συμπληρώσει μία σειρά επιτυχημένων  επισκέψεων αντιπροσωπείας  του Δήμου Καρπάθου σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού. Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε  το τελευταίο διάστημα  παρουσία εκπροσώπων του Δήμου  σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο Ισραήλ  και στο Μιλάνο και αναμένεται η  Διεθνής Έκθεση του Βερολίνου 4-8 Μαρτίου  στην οποία ο Δήμος Καρπάθου θα εκπροσωπηθεί από τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού  κα Πόπη Ρεϊση και Μιχάλη Ρεϊση.

 Από το Γραφείο  Τύπου του Δήμου Καρπάθου 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!